Nyttigaste frullen.....Jag fortsätter där jag slutade igår....
Den stående starten på dagen var en rejäl balja Café creme och en smarrig Pain au chocolat.... Mums fillibabba  :o)  Och jag som försöker äta nyttigt i vanliga fall....kastade alla hämningar och åt allt som var gott ! (Hade dessutom inte ökat ett hekto när jag kom hem...hmm...).
Efter frukosten blev det en sväng på den lokala marknaden...Dagens middag inhandlades.... det är inte lätt att välja bland alla godsaker.
Sallad melon och parmaskinka är en höjdare när det är varmt....Mina absoluta favoriter är dom stora lite halvfula tomaterna....sagolikt söta och fullproppade med smak.
Stora söta körsbär som är så dyrt här hemma var billiga och helt makalöst mumsiga  :o)

Efter maten blir man lätt sittande och bara njuter av utsikten...Jooo...jag vet.... både en gata och en järnväg mellan hotellet och havet.... det är så det ser ut utefter hela rivieran så det är bara att gilla läget....och man vänjer sig faktiskt väldigt fort vid att tågen brakar förbi...hihi. Det är i alla fall mycket att titta på.....  :o)

Vid stranden låg vi bara ett par timmar varje dag så det fanns mycket tid för både små och stora utflykter...men mer om detta kommer senare.


Cannes.....

Kom hem i söndags efter två underbara veckor i Cannes la Bocca....
Alltså inte "mitt i smeten" där pulsen är hög utan i utkanten där lunken är underbart lat...
Man börjar morgonen med en frukost på lilla fiket på gatan...

Och så kan jag inte ladda ner foton......grr o morr !!
Får åka hem imorgon och försöka fixa till den dumma datorn.
(Anna...du får tåla dig lite till....hihi )

Återkommer imorgon med nya krafter och lite bilder på den "nyttiga" frukosten....  :o)


RSS 2.0