Jag e sååååå nöjd !!!!!

Jag tog en liten påse med guld jag inte använder och gick till den sötaste lilla guldsmeden i staden....
En idé hade jag i huvudet och hon lyssnade och skissade.... Vi var överens om en design och hon tillverkade min ring ...som jag är alldeles ensam om :)
Eftersom min kamera är på semester på Kreta så lånar jag helt enkelt hennes fina foto av ringen....Visst e den makalöst fin ?Jag rekommenderar varmt denna tjej som redan gjort så många fina arbeten !

Jag är såååå nöjd  !!!


Sköna Maj välkommen !!!!!

Så var det redan maj....
Just denna tiden på året får jag alltid känslan av att vilja bromsa tiden och smyga fram försiktigt för att hinna njuta ordentligt av alla små vårtecken....Valborgsmässoaftonen firade vi hos vänner som bor mitt i city så det blev alltså ingen eld att titta på men det gjorde ingenting för vi hade en så jättetrevlig kväll !
Vi startade redan 16:30 med att bli indelade i matlag och fick i uppgift att från en mycket väl tilltagen ingredienslista skapa fritt.... Jag skulle tillsammans med en kompis göra en förrätt.... Vi studerade listan noga och kom fram till att det skulle bli en soppa på jordärtskocka , blomkål och potatis toppad med halstrad sparris och pilgrimsmussla. Alla trängdes i köket fullt koncentrerade på våra uppgifter samtidigt som vi hade en liten vinprovning på stående fot....
Efter 2 1/2 timma var vi klara och kunde börja äta.... Soppan fick högsta betyg...det var kul att den blev så uppskattad  :o) 
I dag har jag varit aktiv i trädgården.... Många rabatter att göra vårfina och detta har försenats eftersom jag varit "snôrförkyld" (Göteborgska) den senaste veckan....
Vi skall snart grilla en lite köttbit som avslutning på en härlig helg....
Ha det gott alla  :o)


RSS 2.0