Mmmm..majskyckling.....
Det är nog bland det godaste jag vet... Helstekt majskyckling som vi hade igår....
Ja den var bamsig så den räcker till middag ikväll också...
Den låg i lergrytan i två timmar...plus en kvart utan lock för att bli frasig.
Den var fullproppad med persilja, lök, vitlök, timjan, rosmarin, mynta och limeklyftor.
Såsen blir himmelsk den oxå och man behöver inte ha grädde i...det räcker med mjölk men glöm inte att ta bort fettet som har smält av kycklingen....
Himmel så hungrig jag blir..ser så galet gott ut det där du..mmmm..ja nu är det väl snart bara så att man lämnar det glada fyrtiotalet höll jag på att säga..ja ja du förstår..men som sagt det är väl nu det börjar livet va..du som är så pass erfaren..du vet ju menar jag.
Mmmm så gott det ser ut med kyckling.
Själv åt jag stuvadpotatis och isterband idag, långt i melan det smakar gott ibland.
Klart jag hjälper efter förmåga med lite nytt på din sida ;)
Tack för det...har faktiskt glömmt min lergryta men nu ska den fram..tack tack...
Du den där måste jag bara prova - ska vi byta jämnt mot Slottssteken? Ingen vätska i lergrytan väl..? skriver upp ett stycke bamsechicken på notan på bumesen - mumsen...öhhhh...töntrim...kunde inte låta bli...:)
Det var en riktigt maffig bit!!! L Och vad gott det låter.. mums!!!
Veterinären aborterar fostren samtidigt som kastrationen sker, för visst är hon dräktig nu, det räcker ju med en gång, så är det klippt! Katter är ju så funtade också, att dom kan få bebisar med flera hanar samtidigt och dom är säkert jättesöta, men nej!
Här sitter jag också känner mig lite småhungrig också kikar jag in till dig, vad händer tror du?
Hjärnan sänder ut massa signaler som skriker efter majskyckling, herre gud så gott det låter :-)
Kram Carina
Tack för tipset om boken, jag har inte läst nån av hennes böcker, så då kanske det är en fördel att börja med denna???
Jag såg Irene Huss i söndags på Canal +..den var så bra..Guldkalven..jag tror jag sett alla nu..det är så gott att se lite Göteborg oxå..har du sett dom?
mmm, detm blirså gott,vi lagar för det mesta kyckling i lergrytan oxå.-.det blir superbra tycker jag..Känner hur det rinner i mungipan..
Kramkram
Åh! Nu blev jag hungrig. IGEN!
Sonen är bara för underbar. Vet inte vad jag skulle gjort utan honom.
Nu måste jag leta fram lergrytan. Här ska serveras kyckling till middag i morgon!
KRAM!
Men du var hungrig jag blir och så helstekt kyckling, så gott!!!
Kram & god natt!
Ja men jag tycker ju att det är så coolt att du känner henne..du vet det känns ju som om jag är lite nära henne med på nåt´vis då..tokAnna..ha ha..men så är det. Du jag gillar Lasse Brandeby i sin roll där..han är lite galet disträ och trevlig..Guldkalven var verkligen guld.. Maggan..ja men läs du så kan du se dem alla sedan..
Gaaaah vad gott det låter! Det måste jag oxå pröva!
ha en härlig onsdag!
Kram
Bör man läsa dom i en viss ordning????
Men så gott, hoppas det smakade!
Kyckling i är smaskens i alla dess former.
Den här såg redigt läcker ut, kan man ta en tugga eller?
Tjillevipp Anki N
Känner doften ända hit!
Kramen!
Ragnvi
Hoppsan är du ledig..mmm onsdagar är det så ibland va..jag håller på att packa..vi åker imorgon..ska checka in på Anglais..vad säger du nice..mmmm sedan blir det krogen med underhållning typ Wallmans..ska bli så kul...hela la familia kommer upp..från alla håll alltså..ska väl glassa runt och njuta..jag är en fena på att njuta :)
Mmmmmm.. min favoritmat oxså.. men det ska vara majskyckling. Fyller som du och det smakar mumma verkligen:-) Tjingeling
Kyckling är min favvomat oxå, i alla former och vid alla tillfällen. Tycker dock riktigt illa om curry, även om den kryddan annars vandrar hand i hand med kycklingrätter
Hej igen, jisses va mycket du hunnit skriva sen jag var här senast! Men, jag läser alltid ikapp!
Jag är ju lite snål av mig, och tycker majskycklingen är dyr. Men jag har ju förstått att den ska vara saftigare och godare, så jag får väl offra mig, hihi
Lergrytan används flitigt hos oss, både till lamm, kyckling, och till och med soppor!